Taravari në Uashington, zhvillon takime me administratën amerikane, kongresmenë dhe diasporën

vull

Kryetari i komunës së Gostivarit, Arben Taravari po qëndron në vizitë zyrtare në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, ku do të merr pjesë në Lutjet Kombëtare të Mëngjesit të enjten më 7 shkurt.

Taravari në Uashington është i ftuar në cilësinë e kryetarit të komunës së Gostivarit dhe sekretarit të përgjithshëm të Aleancës për Shqiptarët ndërsa në kuadër të vizitës do të realizojë takime të shumta.

Krahas takimeve me kongresmenë dhe zyrtarë të lartë të administratës amerikane, kryetari Arben Taravari në agjendë ka edhe takime me diasporën shqiptare në Amerikë, e sidomos me shqiptarët nga Maqedonia të cilët jetojnë dhe veprojnë në SHBA dhe janë të organizuar në shoqata të ndryshme dhe janë pjesë e lobit shqiptar.

Next Post

Parlamenti Studentor i UT-së mori pjesë në mbylljen e fushatës “Ti je një luledielli”

Një delegacion i Parlamentit Studentor i Universitetit të Tetovës, i udhëhequr nga kryetari Islam Imeri, sot mori pjesë në përmbylljen e fushatës humanitare “Ti je një luledielli”, e cila u mbajt në klinikën universitare për sëmundje të fëmijëve në Shkup. Ky aksion humanitar u ngrit me iniciativën e gazetares Albana […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: