Taravari: Uniforma të reja për punonjësit e ndërmarrjes “Komunalec”

vull
60 komplete uniformash, donacion nga Komuna Ejupsulltan- Turqi, iu dorëzuan punonjësve të NP “Komunalec”. Falënderoj përzemërsisht donatorët për këtë donacion shumë të nevojshëm për këta punonjës.
Komuna e Gostivarit gjithmonë është kujdesur për punëtorët e ndërmarrjeve publike komunale duke rritur edhe pagat deri në 25%, si dhe në kontinuitet kemi siguruar pajisje pune me qëllim krijimin e kushteve sa më të mira për punë.

Next Post

Lirohet benzina – shtrejtohet dizeli, qytetarëve ju varfërohet kuleta

Nga sonte në mesnatë, benzina do të lirohet për 1.5 denarë kurse dizeli do të shtrenjtohet për 0.5 denarë. Nga mesnata cmimi I EUROSUPER BS – 95 do të jetë 110 denarë, EUROSUPER BS-98, 112 denarë kurse Dizeli do të jetë 110 denarë. Kjo jacë nisi me rënien e cmimit […]

Subscribe US Now