Të vazhdohet përmirësimi i lidhjet e ngushta midis Sanxhakut dhe Kosovës

vull

Me rastin e formimit të Qeverisë së re të Republikës së Kosovës, urime për Kryeministrin Albiin Kurti në emër të Partisë së Veprimit Demokratik (SDA) së Sanxhakut dërgoi Dr. Sulejman Ugljanin, në urim thuhet:

“Sot, Republika e Kosovës është një shtet modern i bazuar në shtetin e së drejtës, sigurinë juridike dhe barazinë para ligjit.

Formimi i Qeverisë së kryesuar nga ju përfaqëson një bazë të fortë dhe legjitime për zhvillimin e mëtejshëm politik dhe ekonomik të Republikës së Kosovës në procesin e integrimit Evropian dhe NATO.

Me dëshirën për të vazhduar të ushqej dhe promovoj lidhjet e ngushta midis popullit boshnjak dhe shqiptar, si dhe lidhjet midis Sanxhakut dhe Kosovës, pranoni shprehjet e miqësisë dhe respektit tim të sinqertë.

Ju uroj të gjitha të mirat.”

Next Post

Ministri Liburn Aliu, pranoi zyrtarisht detyrën nga ish- ministri Abrashi

Minisitri i infrastrukturës, Arban Abrashi, zyrtarisht, sot ia dorëzoi detyrën ministrit të ri, të Infrastrukturës, Liburn Aliu. Filimisht ish-ministri Abrashi i dëshiroi mirëseardhje ministrit Aliu, duke i deshiruar suksese gjatë mandatit të tij si ministër. Ish-ministri Abrashi e njoftoi ministrin Aliu me projektet të cilat janë në proces. Ndërsa, minisri […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: