Telegram urimi i Menduh Thaçit drejtuar kryeministrit të sapozgjedhur të Republikës së Kosovës, z. Albin Kurti.

vull
Telegram urimi i Menduh Thaçit drejtuar kryeministrit të sapozgjedhur të Republikës së Kosovës, z. Albin Kurti.
“I nderuari kryeministër Albin Kurti,
Zgjedhja juaj si kryeministër dëshmoi edhe njëherë se Republika e Kosovës ka vlera të larta civilizuese dhe kapacitete demokratike, andaj në emrin tim dhe të Partisë Demokratike Shqiptare ju urojmë suksese në detyrën e re.
Shprehim bindje se me zgjedhjen tuaj në këtë detyrë padyshim do të kontribuoni në avancimin e standardeve demokratike të shtetit të Kosovës drejt rrugës së integrimit në Bashkimin Evropian dhe NATO. Njëkohësisht, popullit të Kosovës i uroj paqe, prosperitet dhe mirëqenie ekonomike.
Me nderime,
Menduh Thaçi,
Kryetar i PDSH-së”
Next Post

Mjetet e siguruara për Fazën e daljes së Programit për ruajtjen e natyrës

Ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Naser Nuredini dhe ambasadorja e Zvicrës ES Sibil Zuter Tehada, nënshkruan një Memorandum mirëkuptimi për zbatimin e Fazës së daljes së programit për ruajtjen e natyrës në Maqedoninë e Veriut (PRN) i cili do të kontribuojë në arritjen e qëndrueshmërisë së rezultateve të […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: