TELEGRAM URIMI I MENDUH THAÇIT PËR VITIN E RI

vull
Ndërsa motet po ndërrohen, uroj që Viti i Ri për juve dhe familjet tuaja të sjellë normalitetin e shumëpritur, gëzime dhe arritje të reja e që të na mundësojë të gjithëve mbarësi dhe suksese.
Në emër të Partisë Demokratike Shqiptare dhe në emrin tim, ju uroj të gjithë shqiptarëve sa më shumë shëndet dhe mirëqenie në vitin 2021.
Next Post

Flamuri kombëtar qëndron në tokë para Medreses (FOTO LAJM)

Respektimi i simboleve kombëtare është obligim i të gjithë personave fizik por edhe subjekteve juridike dhe institucioneve. Mirëpo si duket kjo nuk vlen për autoritetet udhëheqëse të Medreseja Isa Beu në Kondovë, informon portali “tetova1”. Sipas gazetarit Furkan Saliu, flamuri kombëtar shqiptarë që ka qenë i vendosur para objektit kryesorë […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: