Tërmet i ri në Maqedoni – epiqendra te Liqeni i Mavrovës

vull

Një tërmet prej pesë gradësh në shkallën Rihter u regjistrua në Maqedoni në orën 10:17 pasdite me një epiqendër afër Liqenit të Mavrovës.

Sipas të dhënave të EMSC, epiqendra është në një thellësi prej 10 km afër Liqenit Mavrovo.

Më parë, rrjeti telemetrik sizmologjik i Republikës së Maqedonisë, me stacione në Shkup, Vallandovë, Ohër, Shtip dhe Pehçevë, të mirëmbajtur nga Observatori Sizmologjik në Fakultetin e Shkencave të Natyrës dhe Matematikës në Shkup, sonte, 12 Mars 2021 në 20: 40, regjistroi një tërmet nga zona epiqendër Tetovë-Gostivar me një epiqendër 50 km në jugperëndim të Shkupit.

Next Post

Në valën e parë të krizës shëndetësore Maqedonia e Veriut nuk bëri shpenzime të mjaftueshme që të kualifikohet për ndihmë përmes Fondit për Solidaritet të BE-së

Për arsye të cilësisë dhe menaxhimit në kohë të financave shtetërore në sektorin e shëndetësisë, si dhe për arsye të organizimit të shpejtë dhe efikas të institucioneve shtetërore kur u sigurua sasi e madhe e donacioneve për luftë kundër COVID-19 (mjete mbrojtëse, maska, pajisje medicinale, respiratorë etj) të cilët nuk […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: