Next Post

Muhamet Ameti shpall kandidaturën për kryetar dege të BDI-së në Tetovë

Postimi i plot nga kandidati, Muhamet Ameti: Integrist të nderuar, Me 19 qërshor do të kemi zgjedhje për të përcaktuar drejtuesit lokal të degëve të BDI-së, të bazuara në një parim demokratik, një anëtar, një votë. Sot, me një ndjenjë të madhe përgjegjësie dhe synim për ti rikthyer BDI-së në […]

Subscribe US Now