Teuta Arifi: Do të bëhet rekonstruimi i rrugës rajonale Tetovë- Xhepçisht

vull

 

Informacion i plotë nga Komuna e Tetovës:

 

Sot në vizitë punë në komunën e Tetovës ishte ministri për Transport dhe Lidhje në RMV Z. Blagoj Boçvarski si dhe Zv/ministri Z. Bekim Rexhepi. Bashkë biseduam për shumë punë, projekte dhe ingerenca të përbashkëta. Shumë shpejtë do të fillojë realizimi i 2 projekteve infrastrukturore:

– Rikonstruimi i plotë I rrugës G.Dellçev ✅

-Rikonstruimi I rrugës G. Stojcevski ✅

Këta 2 projekte kapin vlerën e përgjithshme prej 22 milion denarë.

Gjithashtu komuna dhe ministria do të punojnë intenzivisht në miratimin sa më efikas të planeve detale urbanistike në qytet, dhe me theks të veçantë planet për fshatrat Poroj, Xhepçisht, Reçicë e Madhe dhe Reçicë e Vogël.

Këtë vit do të fillojë edhe rekosntruimi I rrugës rajonale Tetovë – Xhepçisht, kurse do të bëhet edhe projektimi I rikonstruimit dhe zgjerimit të rrugës Tetovë-Gostivar, realizimi i të cilës pritet të fillojë vitin e ardhshëm.

Next Post

Shpëtim Idrizi: Shprehim shqetësim në lidhje me deklaratat e presidentit të Serbisë Aleksandar Vuçiç për militarizimin e mëtejshëm të ushtrisë serbe me preteksin “e problemeve që Serbia ka në Kosovë”

Deklaratë Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet shpreh shqetësimin e saj në lidhje me deklaratat e presidentit të Serbisë Aleksandar Vuçiç për militarizimin e mëtejshëm të ushtrisë serbe me preteksin “e problemeve që Serbia ka në Kosovë”. Sjellim në vëmendje që ishte po presidenti i Serbisë që vetëm dy muaj më […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: