Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Teuta Arifi e pranon humbjen në Tetovë

1 min read

Teuta Tetova e ka pranuar humbjen në këto zgjedhje lokale.
Ajo tha se u dëshiron shumë sukses udhëheqësisë së re të komunës, raporton SHENJA.
“Sipas numërimit të rezultateve dhe ajo që rezulton, kundërkandidati ka më tepër vota dhe komuna e Tetovës do të udhëhiqet nga kundërkandidati im”, tha Teuta Arifi, raporton SHENJA.