Teuta Arifi ndjek nga afër punimet e rekonstruimit të Gjimnazit të Tetovës

Blerand Rexhepi

Tetovë, 12 mars – Kryetarja e komunës së Tetovës, Teuta Arifi sot nga afër ka ndjekur punimet e rekonstruimit të Gjimnazit të Tetovës.

Ka filluar rikonstruimi i plotë i hapësirave të brendshme dhe klasave në Gjimnazin e Tetovës. Bëhet suvatimi i klasave, ndrimi i dyerve, dhe modernizimi i ndriçimit të shkollës, kurse ka përfunduar rregulllimi i oborrit të shkollës, bekatonizimi i parkingut si dhe rregullimi i hapësirës për konferenca! Punët janë në vazhdim, kurse deri më tani janë investuar 9 milionë denarë, dhe akoma më shumë priten të sigurohen me rebalansin e buxhetit të komunës së Tetovës!

https://www.facebook.com/teutaarifiofficial/

Next Post

Nënshkruhet Memorandum për bashkëpunim mes Qeverisë dhe Agjencisë për Mbrojtjen e të Drejtës për Qasje të Lirë deri te Informatat me Karakter Publik

Sekretari i Përgjithshëm i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Muhamed Zeqiri dhe drejtoresha e Agjencisë për Mbrojtjen e të Drejtës për Qasje të Lirë deri te Informatat me Karakter Publik,Pllamenka Bojçeva, sot nënshkruan Memorandum për bashkëpunim. Memorandumi është pjesë e aktiviteteve që dalin nga Strategjia për transparencë, ndërsa […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: