Teuta Arifi:  Në Gajre përfundon ndërtimi i fazës së parë të rezervoarit akumulues për ujë të pijshëm

vull

Kryetarja e Komunës së Tetovës, ka qëndruar në fshatin Gajre  ku ka parë nga afër punimet rreth ndërtimit të fazës së parë të rezervorit akumulues për ujë të pijshëm me kapacitet 300m3 dhe kosto të përgjithshme prej 4.13 milion denarë.

 

“Me këtë projekt përveç rezervoarit është paraparë edhe ndërtimi i sistemit për filtrim dhe klorifikim të ujit!   Me përfundimin e këtij impianti i cili do të përdorë ujin nga dy burimet sipër fshatit, do të përfundojë problemi i furnizimit me ujë për pije për banorët e vendbanimit Gajre,” ka theksuar Arifi.

 

Next Post

Kryetari i Komunës së Cairit, Visar Ganiu priti në takim kampionen e atletikës Drita Islame

Në Komunën e Cairit, kryetari i saj, Visar Ganiu realizoi një takim me kampionen e atletikës Drita Islami,  e cila ditë më parë theu rekordin shtetëror në 400 metra pengesa, duke e vendosur kohën më të mirë me 58.66 sekonda dhe fitoi 1061 pikë në Federatën Botërore të Atletikës. Drita […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: