Teuta Arifi nuk ndalet disa lagje të Çarshisë së Epërme i bënë me kanalizim fekal

vull

Në Çarshi të Epërme po përfundojnë punimet për ndërtimin e kanalizimit fekal dhe atmosferik në 3 rrugët e kësaj lagjeje si: Rruga 185, 186, Pjetër Gjuli dhe A.J Zhurçin.

“Bëhet fjalë për një investim prej 5 milion denarësh, që ishte edhe kërkesë e kahmotshme e banorëve të kësaj lagjeje. Shfrytëzova rastin edhe të bashkëbisedoj me banorët për disa kërkesa dhe nevoja të tyre që do t’i realizojmë gjatë muajve në vijim, si rregullimi i kanalizimit atmosferik në rrugën 185 dhe sanimi i disa rrugicave me bekaton.  Me projekte të tilla vazhdojmë edhe në lagje dhe pjesë tjera të qytetit,” u shprehë kryetarja e komunës së Tetovës, Teuta Arifi.

Next Post

Visar Ganiu: Bulevardi “Cvetan Dimov” në Komunën e Çairit me zgjidhje të përhershme, do të bëhet me 6 korsi

Bashkë me kryetarin e Qytetit të Shkupit, Petre Shilegov sot paralajmëruam fillimin e procedurës për furnizime publike për rikonstruimin dhe ndërtimin e Bulevardit “Cvetan Dimov” në Komunën e Çairit u shprehë kryetari i Komunës së Cairit, Visar Ganiu. “Projekti parashikon një zgjidhje moderne për arterien kryesore të Komunës së Çairit me […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: