Thaçi: Nëse BDI është Nana e madhe, pyetni kush është babai?

vull

Në debatin televiziv ‘Click plus’ i ftuar sonte është kreu i PDSH-së Menduh Thaçi i cili flet mbi situatën politike dhe kalkulimet e mundëshme për zgjedhjet e parakohëshme parlamentare.

I pyetur mbi atë që thuhet se BDI është nana e madhe në skenën politike, Thaçi thotë se duhet pyetur në këtë rast kush është babai.

‘Nëse BDI është nana e madhe, duhet të pyesni kush është babai, unë jam super babai i BDI-së’, ka thënë kështu Thaçi.

Next Post

“Godfather” i Strugës !

Kur përmendet Struga, të gjithëve na shkon mendja te :-Struga e poezisë,Struga një qytet perlë pranë liqenit ,Struga e njerëzve bujar ,Struga qytet i patriotëve dhe e intelektualëve, Struga…Të gjitha këto janë në mbamendjen tonë sepse ka disa vite që Strugën e ka mbuluar një mjegull dhe nën atë mjegull […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: