Themelohet dega e Lëvizjes Ilirida në Kërçovë

vull

Sot në Kërçovë u festua dita e Mësuesit 7 Marsi,dhe themelimi i degës së Lëvizjes Ilirida në Kërçovën legjendare.

Me rastin e themelimit të degës së Lëvizjes Ilirida,prezente ishte kryesia e kësaj lëvizje. Po ashtu ishte prezent edhe një numër i madh i qyteterëve, nga Kërçova dhe rethina.

Sipas statutit ishte plotsua kuorumu për themelimin e degës,dhe u zgjodhën organet udhheqëse , me kryetar z.Rushit Dalipi, zavendës kryeter z.Shkëndim Ipçja,sekretar z.Elvedin Azisi.

Degës së Kërçovës i dëshirojmë sukses në plasimin e ideologjisë federaliste,që në zgjedhjet e ardhshme të triumfoje,duke e përvetsuar elektoratin Kërçovar,me opsion popullor.

Next Post

Organizata Shqiptarët e Bashkuar në Detroit, Michigan, SHBA, lëshoi këtë Komunikatë

Mos e falsifikoni historinë e pavarësisë së Kosovës ! Të gjithë e dimë se Kryetar i Republikës së Kosovës nën Serbinë agresore, pushtuese dhe gjenocidale (1990-1999), ishte Ibrahim Rugova. Kjo ishte Republika e Parë e Kosovës, e shpallur në letër, të cilën nuk e njohu asnjë shtet në botë, përpos […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: