Next Post

Shkup: Një grua e moshuar dhe djali i saj janë gjetur të vdekur

Gruaja 97 vjeçare dhe i biri i saj janë gjetur të vdekur në rrugën “Prizrenska” në Shkup. Trupat e të vdekurve janë gjetur dje pas orës 20:00. Vdekja është konstatuar nga Mjeku i Ndihmës së Shpejtë pa shenja dhune, ndërsa me urdhër të Prokurorit Publik trupat e të vdekurve janë […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: