Tronditet familja nga Vrapçishti! Në vend të nënës, në arkivol gjen trupin e një burri

vull

Një rast jo i zakonshëm ka ndodhur sot në fshatin Vrapçisht.

Një familje, fëmijët e të cilës e prisnin arkivolin e nënës së tyre, nuk e pranuan atë.

Në vend të saj, në arkivol gjetën trupin e një burri.

Familjarët ende nuk e kanë gjetur trupin e pa jetë të nënës së tyre, prandaj disa prej tyre janë në Klinikën Infektive në Shkup ku edhe kërkohet trupi i saj, pasi atje ka ndërruar jetë.

Për më shumë raporton gazetari i TV21, Senat Zylbehari në edicionin qendror të lajmeve.

Next Post

Diferenconin vëllain prej vëllait bashkëpunëtorë veglat e serbit!

Shkruan: SAMI ARIFI Populli shqiptar në ish-Jugosllavi nuk mund të quhej as pakicë kombëtare meqë për nga numri i banorëve ishte në vendin e tretë, pas serbëve dhe kroatëve. Shqiptarët ishin në shtetin jugosllavë më shumë banorë se sllovenët, myslimanët, malazezët, maqedonët, hungarezët, rumunët e të tjerë. Shqiptarët nuk e […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: