Turbulenca në BFI, Shaqir Fetahu u zgjodh ushtrues detyre, u regjistrua si Reis? (Dokument)

vull

Nuk ka zgjatur shumë qetësia në BFI. Turbulenca të reja janë paraqitur në këtë institucion, pasi ushtruesi i detyrës Shaqir Fetahu në Gjykatë është regjistruar si Reis (kryetar), e jo si ushtrues detyre siç është zgjedhur në mbledhjen e jashtëzakonshme të Rijasetit kur u shkarkua ish Reisi, Sulejman Rexhepi.

Kjo ka habitur Myftinjtë të cilët së shpejti do të ngrejnë zërin e tyre, sepse janë të pakënaqur.

Next Post

Nuredini nga Kamnjani: Nuk ka krenari më të madhe kur mbështetja vjen nga bashkëfshatarët

Kandidati për deputet nga rradhët e BDI-së në zonën e VI-të zgjedhore njëherit ministër në detyrë për ambient jetësorë dhe planifikim hapësinor Naser Nuredini mbrëmë ka pasur takim në kuadër të fushatës parazgjedhore me banorët e fshatit Kamnjan, që njëherit është dhe vendlindja e tij. ‘Gurri rëndë peshon në vend […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: