U shënua Dita Botërore e Sindromës Down në Komunën e Likovës

vull
Me rastin e 21 marsit-Ditës Botërore të Sindromës Down, Kryetari i Komunës së Likoves, Erkan Arifi, ka marrë pjesë në një aktivitet të organizuar për fëmijët me këtë sindromë. Kryetari z.Arifi me këtë rast tha se kjo komunë në vazhdimësi është përkujdesur dhe do të përkujdeset që të gjithë qytetarët të kenë mundësi të barabarta.
“Komuna jonë ka trajtuar të gjithë qytetarët në mënyrë të barabartë me qëllimin më të mirë që askush të mos ndihet i diskriminuar dhe të kemi mundësi të barabarta për secilin”, u shpreh kryetari Erkan Arifi.

Next Post

Shtohen kritikat ndaj Berishës/ Kritiket e Bashës i kthehet liderit historik: Bashkim mes grupesh, jo individësh

Në mungesë të një vendimmarrje brenda oborrit të selisë blu për krizën e thellë që po përjeton partia me e madhe e opozitës, jashtë dyerve të saj idetë për zgjidhje nuk mungojnë. “Demokratët duan një parti, duan një projekt politik, një tryeze të madhe e cila të na çojë te […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: