Ulet akciza, një litër dizel 75 denarë, benzina 80 denarë

vull

Qeveria e Maqedonisë së Veriut ka vendosur që ta ulë akzizën e derivateve të naftës. Pas këtij vendimi pritet që një litër dizeli do të jetë 75 denarë, ndërsa aktualsiht është në 85. 05 denarë. Ndërsa, një litër benzinë do të kushtojë 80 denarë. Benzini aktualisht është 91.05 denarë, ndërsa ulja është për 11.05 denarë.

Është vendosur gjithashtu për ndryshimin e metodologjisë  për miratimin e çmimeve të derivateve nga baza javore, do të bëhet në bazë ditore. Çmimet e derivateve do të ndryshojnë çdo ditë. /SHENJA/

Next Post

Sela: Osmani të mbajë përgjegjësi që i ka rrezikuar duke mos i paralajmëruar shtetasit tanë për sulmin rus në Ukrainë

Ma merr mendja që Maqedonia e Veriut si shtet anëtare e NATO-s, duhet të ketë informata, në qoftë se kanë pasur informata të sakta atëherë duhet të kemi edhe përgjegjësi. E sa i përket përgjegjësisë së tyre, nuk e dij se me çfarë të drejte dhe a kanë ndërgjegje që […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: