Uniforma të reja për punonjësit e N.P ” Parkingu i qytetit dhe Gjelbërimi”

vull
Sot, punоnjësve të ndërmarrjes “Parkingu i qytetit dhe Gjelbërimi”, u janë dorëzuar 70 komplete uniformash, donacion nga Komuna e Bajram Pashës – Turqi.
Kryetari i komunës së Gostivarit, Arben Taravari ka falemenderuar donatorët për këtë donacion siç tha shumë të nevojshëm për këta punonjës.
Taravari tha se Komuna e Gostivarit gjithmonë është kujdesur për punëtorët e ndërmarrjeve duke rritur edhe pagat deri në 75%, si dhe në kontinuitet ka siguruar pajisje pune me qëllim krijimin e kushteve sa më të mira për punë.

Next Post

30 vite raporte diplomatike me Slloveninë, Bushi pret ministrin Hojs: Miqësia mes dy vendeve të vazhdojë të thellohet

Zëvendësministri i Punëve të brendshme, Nazim Bushi sot ka marrë pjesë në ceremoninë e organizuar në kuadër të 30 vjetorit të marrëdhënieve diplomatike me Republikën e Sllovenisë ku për vizitë qëndron ministri sloven Allesh Hojs. Postimi i Bushit: Sot, me rastin e vizitës treditore të delegacionit slloven të kryesuar nga […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: