Universiteti i Tetovës: Urime festën e Fitër Bajramit

vull

Në emër të Universitetit të Tetovës, më lejoni që nga zemra t’jua uroj festën e Fitër Bajramit, me shpresë se Zoti do ta pranojë agjërimin Tuaj dhe do t’jua shpërblejë të gjithëve me begati, mirëqenie dhe harmoni familjare.

Le të besojmë se, kjo ditë e shënuar do të na frymëzojë për forcimin e besimit, respektit ndaj shoqërisë, mendjeve dhe zemrave tona drejt qëllimeve të larta humane.

Kjo festë, të gjithë besimtarët e fesë islame i afron pranë njëri-tjetrit, për të shprehur vlerat njerëzore si, tolerancën dhe mirëkuptimin në shërbim të të gjithëve.

Urime Fitër Bajrami për të gjithë Ju!

Rektori

Prof. Dr. Vullnet Ameti

Next Post

Duaja e Leximit përmendësh i Kur'ani Kerimit në xhaminë e Saatit - Tetovë

Sot më 12.05.2020 (e mërkurë), u bë duaja Leximit (mukabeleja) përmendësh i Kur’ani Kerimit në xhaminë e Saatit, nga hafizat e mirënjohur të qytetit tonë, Hfz. Havzi ef. Ramadani, dhe Mr. Hfz. Idriz ef. Osman. Në duanë hatmes morën pjesë: Myftiu i Tetovës, Prof. Dr. Qani ef. Nesimi, , ish […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: