UT i anulon aktivitetet për shënimin e 28 Nëntorit – solidarizohet me Shqipërinë

vull

Universiteti i Tetovës, e njofton mbarë opinionin, në veçanti studentët dhe stafin akademik, se aktivitetet e parapara për shënimin e 28 Nëntorit – Ditës së Flamurit, në Universitetin tonë do të anulohen në nderim të të gjithë viktimave që fatkeqësisht e humbën jetën nga goditjet e tërmetit që përfshiu Thumanën dhe qytetin e Durrësit, në mëngjesin e 26 nëntorit.

Universiteti i Tetovës solidarizohet me të gjithë shqiptarët, të cilët këto ditë me zemër e shpirt ndajnë dhimbjen e përbashkët me familjet e viktimave dhe të të lënduarve nga kjo tragjedi natyrore. Ne lutemi që numri i viktimave nga kjo tragjedi të mos rritet dhe njëherit, shpresojmë në shërim sa më të shpejtë për të plagosurit në këtë fatkeqësi.

Universiteti ynë me plot vëmendje po e përcjell gjendjen e rëndë që këto ditë është krijuar në Republikën e Shqipërisë, dhe ka ndërmarrë iniciativë për t’u dalë në ndihmë vëllezërve tanë.

Next Post

Parlamenti Studentor i UT-së organizon aksion për t’i ndihmuar familjet e prekura nga tërmeti në Shqipëri

Me moton “Së bashku”, Parlamenti Studentor i Universitetit të Tetovës, pas tërmetit vdekjeprurës në Shqipëri, ka ndërmarrë një aksion për grumbullimin e mjeteve financiare për familjet që pësuan nga kjo fatkeqësi natyrore me pasoja të rënda në njerëz dhe dëme të pallogaritshme materiale. Aksioni ka filluar sot dhe i njëjti […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: