UT jo vetëm institucion arsimor – shkencor, por edhe atraksion turistik

vull

Nxënësit e Shkollës fillore “Liria” –Tetovë, sot qëndruan për vizitë në Universitetin e Tetovës. Ata, bashkë me profesorët e tyre u mahnitën me ambientet e gjelbra që ofron kampusi i UT-së.

Vizita e tyre pason dhjetëra vizita të tjera të filloristëve dhe jo vetëm, që udhëtojnë drejt Universitetit tonë, si destinacioni i parë, mbase i vetëm për ta kaluar një ditë të bukur, të relaksuar, por edhe për t’u informuar me zhvillimet e përgjithshme arsimore-shkencore në këtë institucion të arsimit të lartë në gjuhën shqipe në RMV.

Next Post

LSDM kundër zgjedhjes së shqiptarëve në gjykatën e Apelit

Zgjedhja e gjashtë gjyqtarëve në Gjykatën e Apelit të Shkupit  ra pas pezullimit të seancës në Këshillin Gjyqësor ku pauza u shndërrua në një panik kolektiv  të cilët vazhdimisht merrnin thirrje telefonike Siç mëson TS, një Gjykatëse maqedonase nga brendesia, më saktë nga Strumica, ishte më e zëshme kundër zgjedhjes […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: