UT organizon tribunë me rastin e Ditës ndërkombëtare për të drejtat e njeriut

vull

Me rastin e Ditës ndërkombëtare për të drejtat e njeriut, Fakulteti Juridik i Universitetit të Tetovës organizon tribunë, në të cilën do të marrin pjesë përfaqësues të institucioneve më të rëndësishme gjyqësore në vend, si Gjykata kushtetuese, Gjykata administrative, Gjykatat e apelit, etj. Në këtë tribunë do të jenë të pranishëm edhe Kryetari i Gjykatës Kushtetuese, z. Sali Murat dhe Avokati i popullit, z. Ixhet Memeti.

Next Post

Në Universitetin e Tetovës sot u shënua Dita ndërkombëtare për të drejtat e njeriut

Fakulteti Juridik i Universitetit të Tetovës e shënoi 71 vjetorin e Deklaratës universale për të drejtat e njeriut. Për nder të kësaj date, në UT u organizua një tribunë kushtuar lirive dhe të drejtave themelore të njeriut. Organizimit të tribunës së lartpërmendur i parapriu takimi i përbashkët i Rektorit të […]

Subscribe US Now