Vaksinimi kundër Covid-19 ka filluar për qytetarët mbi moshën 77 vjeç

vull

Vaksinimi i 20,000 qytetarëve mbi moshën 77 vjeç me sëmundje kronike fillon sot në pikat e vaksinimit në të gjithë vendin.

Sipas njoftimeve, vaksinimi fillon sot në poliklinikat “Jane Sandanski”, Çair dhe Bukuresht në Shkup, në qendrat shëndetësore në Prilep, Ohër, Gostivar, Stip, Kumanovë, Veles, Manastir, Strumicë, si dhe në spital në Kavadarci. Vaksinimi do të fillojë të Premten në Tetovë, Strugë, Negotinë, Kriva Pallankë, Vevçani, Vallandovë, Rostushë, Gostivar, Gjevgjeli, Dellçevë, Sveti Nikollë, Resnjë, Demir Hisar, Krushevë, Makedonska Kamenica, Kratovo, Kërçovë, Koçan, Ra Probishtip, Dibër , Pehçevo dhe Makedonski Brod.

Ministri i Shëndetësisë Venko Filipce mbrëmë në një paraqitje të ftuar në “Click Plus” në TV21 njoftoi se vendi do të ndjekë shembujt e Kanadasë dhe Gjermanisë dhe nuk do të vaksinojë njerëzit nën 60 vjeç me vaksinën “AstraZeneka”.

Next Post

VMRO-DPMNE: Ndryshimi i emrave të rrugëve në Shkup do të shfuqizohet nga gjykata

Petre Shilegov bëri një ndryshim të paligjshëm të emrave të rrugëve. Sipas Ligjit për Emërtimin e Rrugëve, Urave dhe Projekteve të Infrastrukturës, një ndryshim i tillë nuk është i mundur gjashtë muaj para zgjedhjeve dhe një vit para regjistrimit. Me këtë, Shilegov shkelte brutalisht ligjin. Në të njëjtën kohë, ajo shkeli procedurën për […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: