VALDET XHAFERI ZGJIDHET KRYETAR I DEGËS SË BDI-së NË GOSTIVAR

vull
BDI sot ka mbajtur zgjedhje për kryetar degash të kësaj partie. Kreu i partisë, Ali Ahmeti në një konferencë për mediat shpalli rezultatet.
“Kryetar dege i BDI-së në Gostivar është zgjedhur Valdet Xhaferi, ndërsa në Tetovë Faton Ahmeti. Në Bogovinë, Besnik Emshiu, në Bervenicë, Arkin Jahi, Zhelinë-Emir Sulejmani, Vrapçishtë – Nebi Rexhepi, Tearcë- Nuhi Neziri, Çashkë-Nafi Durmishi, në Studeniçan Ejup Abazi, kurse në Dollnen, Xhemil Qamili”, njofroi Ahmeti.

Next Post

Taravari: Uniforma të reja për punonjësit e ndërmarrjes “Komunalec”

60 komplete uniformash, donacion nga Komuna Ejupsulltan- Turqi, iu dorëzuan punonjësve të NP “Komunalec”. Falënderoj përzemërsisht donatorët për këtë donacion shumë të nevojshëm për këta punonjës. Komuna e Gostivarit gjithmonë është kujdesur për punëtorët e ndërmarrjeve publike komunale duke rritur edhe pagat deri në 25%, si dhe në kontinuitet kemi […]

Subscribe US Now