Vatra jonë” sonte me tre takime të rëndësishme

vull

AlternAtiva e Afrim Gashit, në saje të platformës ” Vatra jonë – Alternativa jonë”, sonte ka vazhduar me takimet e saja me qytetarët në tre konaqe të rëndësishme: “Rilindja 2” në Çair, “Gam Gam” në Tetovë dhe në Shuto Orizare.

Në bashkëbisedim me banorët e këtyre lagjeve, u bisedua mbi platformë sensibilizuese për parandalimin e shpërnguljes nga vendi “Vatra jonë” dhe aktualitetin politik në vend.

I pranishëm me qytetarët e Shuto Orizares, ishte edhe kryetari i Alternativa-s, Afrim Gashi

Next Post

Kryetari i Alternativa-s, Afrim Gashi takohet me kryetarin e komunës së Vushtrrisë në Kosovë

Sot, kryetari i Alternativa-s, Afrim Gashi, së bashku me nënkryetarin e Alternativës, Lulzim Aliu, kanë realizuar takim me kryetarin e komunës së Vushtrrisë në Kosovë, Xhafer Tahiri. Në këtë takim u bisedua për zhvillimet e fundit në rajon, situatën post-zgjedhore në Kosovë dhe atë para-zgjedhore në Maqedoninë e Veriut. Temë […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: