Vazhdimi i gjashtë seancave në Kuvend

vull

Sot, Kuvendi  do të mbajë vazhdim të gjashtë seancave, e treta, e katërta, e gjashta, e shtata, e teta dhe e nënta, në të cilën do të vendosë për raportet për punën e disa institucioneve për vitin 2019.

Raporti vjetor për punën e Komisionit Shtetëror për të vendosur në shkallën e dytë në fushën e inspektimit dhe procedurës së kundërvajtjes për vitin 2019 do të jetë i vetmi i saktë në agjendën e vazhdimit të seancës së tretë parlamentare.

Në vazhdim të seancës së katërt, deputetët do të diskutojnë Raportin Vjetor mbi punën e Komisionit Shtetëror për të vendosur në procedurën administrative dhe procedurën e punësimit në shkallën e dytë në 2019.

Në axhendën e sesionit të gjashtë është Raporti Vjetor për punën e Komisionit për Mbrojtjen e Konkurrencës për vitin 2019, dhe në seancën e shtatë të Legjislaturës është Raporti Vjetor i Agjencisë së Postave për vitin 2019 dhe Raporti Vjetor për punën e Agjencia Postare për vitin 2019.

Next Post

Çmimet e naftës më të larta që nga marsi

Çmimet e naftës në Londër u rritën në nivelin e tyre më të lartë që nga marsi – në 71 dollarë, në mes të pritjeve në rritje për rritjen e kërkesës për karburant gjatë sezonit të udhëtimeve verore në Shtetet e Bashkuara. Në tregun e Londrës, çmimi për fuçi u […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: