Vazhdohet afati i regjistrimit të DIASPORËS deri në muajin shtator

vull

Bëhet fjalë vetëm për shtyrje të regjistrimit të qytetarëve rezident, jo edhe për ata të DIASPORËS.

Përkundrazi, kjo formë mundëson periudhë shumë më të gjatë kohore për vazhdimin e regjistrimit të diasporës, nga muaji mars deri ne muajin shtator të këtij viti.

Ndërsa sa i përket regjistrimit të qytetareve rezident, në muajin shtator pretendohet të ketë imunizim më të madh të popullsisë dhe pasoja më të vogla për shëndetin publik, por njëkohësisht edhe pjesëmarrje të opozitës në proces dhe zhbllokim te kuvendit.

Next Post

Vazhdohet afati i regjistrimit të Diasporës deri në muajin shtator

Sipas asaj që u tha sot me shtyrjen e regjistrimit të popullsisë, do të zgjatet edhe afati i regjistrimit të diasporës. Me propozimin që u soll sot regjistrimi i popullsisë do të realizohet nga 5 deri në 30 shtator, ndërkaq diaspora, në vend se deri më 21 prill, do të […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: