Vazhdojnë donacionet për Xhaminë e Kodrës së Diellit

vull
Firma Hajf Hollding nga fshati Sellcë – donatori i radhës
Pas përfundimit të lyerjes brenda objektit të xhamisë, sot më 02.11.2020 (e hënë), ka filluar që të bëhet edhe pastrimi final brenda objektit. Punët janë duke u vazhduar në mënyrë intensive, si dhe janë duke u bërë parapërgatitjet për vendosjen e elementeve si mihrabi, hytbeja, minberi, etj., të cilat janë të porositura enkas nga Turqia.
E lusim Allahun Fuqiplotë që të gjithë donatorëve në përgjithësi, të cilët kanë kontribuar në këtë xhami t’iu jep të mira, ndërkaq në veçanti pronarin e firmës Hajf Holding t’a shpërblejë me të mirat e Tij.
Next Post

Komuniteti Shqiptar i Bashkësisë Islame të Austrisë denon ashpër sulmin terrorist në Vjenë

Komunitetit Shqiptarë i Bashkësisë Islame të Austrisë denon ashpër sulmin terrorist në natën e mbrëmshme në kryeqytetin e Austrë. Njëherit shprehim ngushllimet më të thella për familjarët e viktimave, Zoti u ndihmoft për ta kaluar këtë dhimbje e cila asnjëherë nuk do të harrohet. Poashtu lutemi që të plagosurit dhe […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: