Vazhdojnë dorëheqjet kësaj rradhe dhe zv/ministri i Shëndetësisë, Ilir Hasani

vull

Status i zv/ministrit  të  Shëndetësisë, Ilir  Hasani

Në këto momente kaq të rënda për të gjith ne, jap dorëheqje si akti më i lart moral. Edhe përkundër faktit se nuk kam asnjë lidhje me procedurat vënjes së spitalit modular, edhe pse nuk kam asnjë lidhje as me pjesën organizative, dorëheqja është akti më i vogël që mund ta bëj në këto momente, për të respektuar viktimat, të lënduarit, opinionit dhe më së shumti veten.
Asgjë nuk ka mbi dinjitetin!

Next Post

Filipçe caktoi një konferencë për shtyp, a do të japë dorëheqjen?

Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe ka caktuar një konferencë shtypi për sonte në orën 19:00. Meqenëse aktualisht nuk pritet asnjë lajm nga hetimi për zjarrin në Tetovë, lind pyetja nëse ministri do të japë dorëheqjen për arsye morale. Në konferencën e djeshme për shtyp, Filipçe tha se do të presë […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: