Vazhdon gjykimi për ngjarjet e 27 prillit në Kuvendin e Maqedonisë

vull

Rasti ndodhet në fazën përfundimtare dhe sot pritet që mbrojtja të jap fjalët përfundimtare.

Në seancën e kaluar fjalët përfundimtare në më shumë se tre orë i dha avokati i Mitko Çavkovit, Sashko Dukovski. Fjalët përfundimtare do t’i japin edhe avokatët e 16 të akuzuarve tjerë, ndërsa më pas të njëjtën mundësi do ta kenë edhe vetë të akuzuarit.

Procesi gjyqësor filloi në gusht të vitit të kaluar dhe udhëhiqet nga gjykatësja Dobrilla Kacarska, ndërsa përfaqësuese e aktakuzës është Villma Ruskovska. Gjykimi në fillimi nisi kundër 33 personave, ndërsa në pajtim me Ligjin për amnisti u falën gjithsej 15 persona.

Next Post

DIMITROV: Maqedonia në NATO fiton siguri dhe ekonomi më stabile

Si anëtare e plotfuqishme e NATO-s Maqedonia do të bëhet vend më stabil dhe me siguri të përforcuar në vend dhe rajon, ndërsa ratifikimi i protokollit për anëtarësim në Parlamentin grek është punë e përfunduar. Këtë mbrëmë e deklaroi ministri i Punëve të Jashtme të Maqedonisë, Nikolla Dimitrov, gjatë diskutimit […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: