Veliaj: Këta drejtues të komunave në Maqedoninë e Veriut nuk do të ishin nëse nuk do të ishte bërë një luftë e drejtë

vull

Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj në takimin e sotëm me kryetarin e Bashkimit Demokratik për Integrim Ali Ahmeti dhe Zëvendëskryeministrin e parë dhe ministër për Sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, Artan Grubi mes tjerash ka theksuar faktin se në Maqedoninë e Veriut drejtuesit e sotëm të komunave shqiptare dëshmojnë mbi triumfin dhe frytin e një lufte të drejtë të zhvilluar për të drejtat qytetare të barazisë dhe përfaqësimit adekuat në prizmën e realitetit të pakontestueshëm.

“Këta drejtues të komunave nuk do të ishin nëse nuk do të ishte bërë një luftë e drejtë dhe pastaj nëse nuk do të ishte bërë një paqe për të arsyetuar të drejtën. Është shumë e rëndësishme, ashtu siç keni theksuar gjithmonë, siç na keni frymëzuar neve më të rinjve gjithmonë, “Bashkimi bënë fuqinë”, kur jemi bashkë ne jemi të pamposhtur, kur jemi bashkë ne mund të drejtojmë një qytet, kur jemi bashkë ne mund të drejtojmë mirë dikastere dhe poste të rëndësishme në Qeveri” – ka thënë Veliaj.

Next Post

Kisha sllave i hodhi benzinë zjarrit të luftës në Kosovë, dhe tani këndon këngën “kur ushtria kthehet në Kosovë”

Shkrimi me përshtaje me kohën, është huazuar nga faktet që botoi gjatë luftës në Kosovë Raporti i Departamentit të Mbrojtjës Anxhensia e Informacionit USIA-s, e cila administrohej atë kohë nga Qeveria amerikane. Të dielën, më 5 shtator, mitropoliti i Kishës Ortodokse serbe në Mal të Zi, Joanikije u fronizua në […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: