Veprimtarët e kulturës pjesëmarrës në ditën e katërt të aksionit për mbjelljen e drunjve të blirit në Çair

vull

Pas sportistëve, aksionit të Komunës së Çairit për gjelbërim masiv përmes mbjelljes së drunjve të blirit iu bashkangjitën edhe veprimtarë të njohur të botës së kulturës në komunën tonë.

Drejtoresha e Galerisë Nacionale të Maqedonisë së Veriut znj. Dita Starova dhe Udhëheqësia e Ansamblit të Këngëve dhe Valleve “Ibe Palikuqi” përcollën mesazhin e fuqishëm për përkujdes më të madh ndaj ambientit jetësor.

Next Post

Thembra e Akilit me Greqinë qëndron Çështja Çame

Nga Arben Llalla Prej më shumë se 70 vite Çështja Çame është kthyer në ankth për grekët si një nga temat barrierë në marrëdhëniet greko-shqiptare. Vijat e kuqe midis dy vendeve nuk janë vetëm çështja e pakicës greke që gëzon çdo të drejtë njerëzore e fetare, as çështja e pronave […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: