Vetëm 6 të infektuar me Covid-19 në 24 orë, numri i pacientëve në Qendrat Covid të Shkupit po zvogëlohet

vull

Në 24 orët e kaluara, 6 pacientë të rinj janë shtruar në spital në Qendrat Covid në Shkup për shkak të ndërlikimeve të koronavirusit.

Një total prej 204 personash të dyshuar dhe të konfirmuar për Covid-19 po trajtohen në pavijonet e sëmundjeve infektive në kryeqytet, shumë prej të cilëve po marrin mbështetje për oksigjen, tha ministria e shëndetësisë.

Gjatë 24 orëve të fundit, nuk kishte pranime në Klinikat.

Numri i pranimeve në ditët e kaluara po zvogëlohet dhe këtë mëngjes deri në orën 8 kishte 180 vende të lira, dhe pritet që gjatë ditës pas ekzaminimeve të pacientëve të rikuperuar, të lirohen ende vende.

Të gjitha repartet e sëmundjeve infektive kanë furnizim me oksigjen dhe mund të kujdesen për pacientët që kanë nevojë për mbështetje të oksigjenit, tha ministria.

Next Post

Komisioni për Sëmundjet Infektive propozon që të mos ketë lehtësim të masave

Komisioni për Sëmundjet Infektive, në mbledhjen e tij të mbajtur këtë mëngjes, miratoi një propozim për të mbajtur në fuqi masat ekzistuese kufizuese, konfirmoi Ministria e Shëndetësisë për MIA. Ndalimi i lëvizjes së popullsisë është nga mesnata deri në 4:00 të mëngjesit, dhe objektet hotelierike janë të hapura deri në […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: