(Video) Qytetarët e Tetovës me një marshim paqësor u bënë homazhe viktimave të zjarrit në spitalin modular

vull

“Ne jemi tifozë, kjo nuk është një protestë, nuk është e motivuar politikisht, por vetëm një marshim paqësor në nder të të vrarëve nga zjarri,” tha Bashkim Idrizi nga grupi i tifozëve Ballisti, i cili nisi marshimin në mediat sociale.

Marshit iu bashkuan shumë qytetarë të Tetovës.

“Unë erdha këtu në këtë marsh në shenjë respekti për të vdekurit. Personalisht, unë e shoh veten si përgjegjës, sepse vitet e fundit ne të gjithë kemi heshtur, për të gjitha gjërat e këqija që kanë ndodhur këtu dhe kjo është një rënie në gjithçka, e të gjitha tragjedive që kanë ndodhur këtu vitet e fundit dhe shpresoj njerëzit tashmë do ta kuptojnë se ata duhet të bëjnë diçka, dhe të bëjnë diçka duhet të ndihen nga të gjithë përgjegjësit, sepse me heshtjen tonë me gëlltitjen tonë të të gjitha gjërave të këqija që kanë ndodhur ne në një farë mënyre kemi kontribuar në gjëra të tilla. “Shpresoj se të gjithë do të zgjohemi dhe do të kontribuojmë në parandalimin e këtyre gjërave,” tha Bekim Demiri, pjesëmarrës në marsh.

Pas marshimit dhe ceremonisë në spitalin modular të djegur, grupi i qytetarëve u largua nga vendi në mënyrë paqësore.

Next Post

Zaev: Dorëheqjet janë akt i lartë moral dhe etik, vijojnë vendime për përgjegjësi të konfirmuara vetëm sipas fakteve nga hetimi i ekspertëve

Kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev, i drejtohet publikut dhe përfaqësuesve të mediave me kumtesë që ka të bëjë me fillimin e hetimit të ekspertëve dhe dorëheqjet e parashtruara për fatkeqësinë në KOVID Qendrën në Tetovë. Fjalimin ua përcjellim në tërësi: “Të nderuar qytetarë, Pikëllimi […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: