Vijojnë punimet intenzive për përmirësimin e infrastrukturës rrugore

vull

Gjatë fundjavës së kaluar, kanë vijuar edhe më tej punimet intenzive në terren. U vendosën elemente mbrojtëse përgjatë rrugës Partizanska tek pikëndalesa e re e autobusave.

Aksione të tilla do të vazhdojnë edhe në ditët në vazhdim përgjatë rrugëve të tjera të qytetit me qëllim që të parandalohen shoferët e pavetëdijshëm të cilët ndalojnë dhe parkojnë automjetet e tyre përgjatë trotuarëve të këmbësorëve.

Next Post

Menduh Thaçi: PDSH dhe UÇK bashkërenduan veprimet nga viti 1994

Logjistika e UÇK-së ka funksionuar me PDSH-në që nga viti 1994-95. Kemi funksionuar nëpërmjet shtigjeve jashtëzakonisht të sigurta dhe të garantuara se nuk mund të tradhtohen. Unë ju siguroj se 90 për-qind e logjistikës ka qenë nëpërmjet Maqedonisë. Edhe pse kemi pasur shtigje të sigurta; asnjëherë nuk ka pasur garancë […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: