Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Visar Ganiu: Diçka e bukur po vjen në Çair. Sheshi që do të mbajë emrin e Presidentit Amerikan Woodrow Wilson së shpejti do të jetë gati

1 min read
Statusi i Kryetarit të Komunës së Cairit, Visar Ganiu:
Diçka e bukur po vjen në Çair. Sheshi që do të mbajë emrin e Presidentit Amerikan Woodrow Wilson së shpejti do të jetë gati
Qytetarë të nderuar ky Shesh do të jetë në funksion tuajin të plotë dhe iu dedikohet të gjitha gjeneratave, e në veçanti nxënësve ndërsa në vete do të përmbajë mes tjerash edhe amfiteatër dhe shatërvan, gjëra që e bëjnë edhe më atraktiv për organizime të ndryshme kulturore e shkollore.
Që para tre viteve pranë objektit të Komunë së Çairit po qëndron prore edhe busti i Presidentit amerikan Wilson.