Visar Ganiu: Pritje tek anëtari i Presidencës së BeH, Shefik Xhaferoviq-në Komunën e Çairit do të vendoset Memoriali për viktimat e Srebrenicës

vull
Kisha nderin dhe kënaqësinë, që ditën e sotme bashkë me deputetin e BDI-së Izet Mexhitin dhe anëtarin e Kryesisë qendrore të BDI-së dhe ish-kryetar i Ligës së Boshnjakëve dhe dy mandate deputet, Rafet Muminoviqin, të jemi mysafir të anëtarit të Presidencës së Bosnjës dhe Hercegovinës, Z. Shefik Xhaferoviq.
Nikoqirit me këtë rast ia prezantuam projektin për Memorialin kushtuar viktimave të gjenocidit të Srebrenicës dhe i cili do të vendoset në territorin e Komunës së Çairit. Z. Xhaferoviq, njëkohësisht i bëmë ftesë për pjesëmarrje të delegacionit nga Bosnja e Hercegovina me rastin e zbulimit të këtij Memoriali.
Ai nga ana e tij u falënderua që përmes këtij Memoriali do t’i jepet një kontribut i rëndësishëm ruajtjes së kujtimit për viktimat e gjenocidit në Srebrenicë.
Me këtë rast edhe e falënderova anëtarin e Presidencës së Bosnjë e Hercegovinës, Z.Shefik Xhaferoviq për mikpritjen e sinqertë, por edhe për gatishmërinë për të qenë në vijë të njëjtë sa i përket bashkëpunimit edhe në të ardhmen.
Next Post

Kreu i PDK-së Krasniqi priti në takim udhëheqësit e Kongresit Pan-Shqiptar Amerikan

Ishte nder i veçantë që në takimin e parë si Kryetar i PDK-së t’i kem mysafirë dy veprimtarë të shquar të çështjes kombëtare, udhëheqësit e Kongresit Pan-Shqiptar Amerikan, Bruno Ceka dhe Martin Vulaj, të cilët, bashkë me shumë veprimtarë të tjerë, kanë dhënë dhe vazhdojnë të japin kontribut të pazëvendësueshëm […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: