Viti shkollor në Tetovë, Gostivar, Kërçovë dhe Strugë sot fillonë online

vull

Qeveria e Maqedonisë së Veriut në seancën e sontme vendosi që për shkak të gjendjes me virusin korona viti shkollor të fillojë online në Tetovë, Gostivar, Kërçovë dhe Strugë. Siç informojnë nga Qeveria në Tetovë dhe Gostivar mësimi online do të zhvillohet për 14 ditë, ndërsa në Kërçovë dhe Strugë për 7 ditë, dhe më pas do të merret një vendim i ri.

Next Post

Biden: Unë refuzoj të hap një dekadë të re lufte në Afganistan

UASHINGTON – Presidenti amerikan Joe Biden iu drejtua kombit në fund të luftës më të gjatë të zhvilluar nga Shtetet e Bashkuara dhe edhe një herë shpjegoi vendimin e tij për t’i dhënë fund angazhimit 20-vjeçar amerikan në Afganistan. Presidenti i Shteteve të Bashkuara mori përgjegjësinë për një vendim të […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: