Vitin e kaluar, bashkëpunëtorët e Ali Ahmetit shënuan ditëlindjen e tij në Kuvend

Blerand Rexhepi

Shënimi i ditëlindjes së kryetarit të Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti nga ana e bashkëpunëtorëve të tij tashmë më është kthyer në traditë. Vitin e kaluar, deputetët e Bashkimit Demokratik për Integrim, liderit të shqiptarëve në Repulikën e Maqedonisë së Veriut,  z. Ali Ahmeti ditëlindjen ia shënuan në Kuvend.

Këtë vit, kryetarit Ahmeti iu bë një befasie e vogël, duke shfrytëzuar prezencën e tij gjatë përurimit të objektit të Ministrisë për sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive që u organizua në ditën e parë të punës të vitit 2021 duke respektuar të gjitha protokollet e parapara nga institucionet përkatëse.

Next Post

BDI: Do t’i respektojmë masat e institucioneve përkatëse, mosmbajtja e maskave për fotografi ishte gabim

Nga Bashkimi Demokratik për Integrim thonë reagimet e opinionit për fotografinë e postuar në rrjetet sociale ky funksionarë të lartë të kësaj partie mund të shihen pa maska mbrojtëse janë të arsyeshme dhe vlerësojmë se kemi gabuar për një çast me publikimin e kësaj fotografie e cila përcjellë porosi të […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: