VMRO-DPMNE: Paraburgimi i Katica Janeva është teatri i rënë dakord për të mbuluar gjurmët drejt Ilindenskës

vull

Arrestimi i Katica Janeva është një teatër i rregulluar që duhet të mbulojë gjurmët që çojnë në Ilindenska dhe tek Zoran Zaev, thuhet në fillim të kumtesës së  VMRO-DPMNE, transmeton KohaNews

 

“Katica Janeva ka qëndruar besnike ndaj Zoran Zaev, ashtu si ai ka qëndruar besnik ndaj të gjitha gënjeshtrave dhe krimeve. Katica Janeva dhe Zoran Zaev janë fytyra dhe shpina e së njëjtës monedhë. Paratë u zhvatën, dhe institucionet e sistemit ishin ose pjesë e raketës ose u kthyen një sy të verbër ndaj krimit.

 

Janeva është mjeti me ndihmwn e sw cilwsw wshtw, ndwrsa Zaev është koordinator i gjithë sistemit kriminal.Përfshirja e Zaev është arsyeja kryesore që Janeva ka qenë në liri me muaj, megjithëse Ruskovski ka pasur prova për të që nga prilli.Janeva dhe u la hapësirë ​​për të riformatuar telefonin, për të shkuar jashtë vendit dhe për të ndikuar në dëshmitarë./Kohanews

 

Next Post

Mbrëmë në Shkup janë dënuar 49 motoçiklistë

Njësia për Siguri në Komunikacionin Rrugor pranë Sektorit për Punë të Brendshme Shkup më datën 21.08.2019 në periudhën nga ora 18:00 deri më 24:00 realizoi kontrollim aksional për zbulimin e kundërvajtjeve të cilat i kryejnë shoferët e motoçikletave ne territorin e qytetit të Shkupit. Gjatë këtij kontrollimi, janë zbuluar 49 […]

Subscribe US Now