VMRO-DPMNE: Zaev dhe Pendarovski në vend të drejtësisë promovojnë procese të montuara

vull

Zaev dhe Pendarovski në vend të drejtësisë promovojnë procese të montuara, revanshizëm politik dhe aktvendime të porositura.

Në atë mënyrë tentojnë të përhapin frikë dhe ta kthejnë vëmendjen nga krimi në të cilin janë ngujuar.

LSDM shkatërroi gjithçka që do të thotë e drejtë dhe drejtësi. Dy vite vetëm shkelje të kushtetutës dhe ligjeve. Padrejtësia u bë praktikë, ndërsa organet e drejtësisë vegël për ndjekje të jomendimtarëve politik.

211 vite burg për të akuzuarit për ngjarjet e 27 prillit janë kulmi i revanshizmit politik.

Profesionistë dhe patriotë të sinqertë gjykohen për vepër të cilën nuk e kanë kryer. Shkelen të drejtat e tyre të njeriut dhe keqpërdoret institucioni paraburgim, vetëm të nënçmohen dhe frikësohen.

Pushteti vepron jashtë së drejtës. As veprën, për të cilën i akuzoi prokuroria Ruskovska, ndërkaq i dënoi gjyqësia Kacarska, nuk e kanë kryer, as ndërkaq paraburgimet të cilat iu caktuan janë juridiiksht të qëndrueshëm.

Rasti 27 Prilli është inkuizicion i shekullit 21, i paparë në Evropën moderne.

Padrejtësia dhe shkelja e ligjeve duhet të ndalojë. Mënyrë e vetme për at është fitorja në zgjedhjet presidenciale e Gordana Siljanovska Davkovës, që do të jetë shkak për shpallje të zgjedhjeve të parakohshme parlamentare për rënie të LSDM-së. .

Qendra për komunikim e VMRO-DPMNE-së

Next Post

Ndalohet ndërtimi i minaresë së xhamisë së Ali Pashës në Ohër

Drejtoria për mbrojtjen e trashëgimisë kulturore ka stopuar ndërtimin e minaresë së xhamisë së Ali Pashës në qendër të Ohrit. Inspektorët e kësaj drejtorie në një raport të tyre kanë shkruar se ka parregullsi dhe lëshime në procesin e ndërtimit, ashtu që janë shqiptuar edhe dënime në adresë të investitorit, […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: