VMRO-ja kërcënon me bojkotimin e regjistrimit

vull

VMRO DPMNE-ja kërcënon me bojkotimin e regjistrimit të popullsisë. Pushteti po tenton që në mënyrë klandestine dhe pa konsultime të hartojë ligjin për regjistrim dhe të njëjtit t’i vendosin flamur evropian- akuzojnë nga partia opozita e VMRO DPMNE-së. Sipas zëdhënësit të VMRO-së Stoillkovski, përshpejtimi i këtillë në procedura për miratimin e këtij teksti, pa u lënë kohë shtesë për diskutim, lë hapësirë për dyshim për përmbajtjen dhe qëllimet e vërteta të Zoran Zaevit, shtojnë nga partia opozitare.

Next Post

Arrestohet funskionari i lartë i BDI-së, Jahi Jahiu (FOTO)

Me urdhër të prokurores për krim të organizuar Vilma Ruskovska, mëngjesin e sotëm është arrestuar sekretari shtetëror në Ministrinë për shoqëri informatike, Jahi Jahiu. Jahiu dyshohet për keqpërdorim të detyrës zyrtare në marrjen e provizionit nga një tenderi i fituar. Jahiu është kuadër i BDI-së. Për momentin sektroi për krim […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: