VMRO paralajmëron, nëse vjen në pushtet do të ndalojë ezanin nëpër xhami

Prej orës 12:00 deri më ora 12:20 në Fakultetin e Drejtësisë, PATJETËR duhesh ti pauzosh ligjeratat në qoftëse nuk dëshiron të marrish ndezje në telat e zërit përshkak të thirrjes së lartë të zërit të inçizuar të hoxhës çka lishohet nga xhamia përballë….aq nga respektimi i ligjit për lejimin e decibelit në hapsirën publike.

https://twitter.com/TKarakamisheva/status/1231898036122652673?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1231898036122652673&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.monitori.xyz%2Fvmro-dpmne-nese-vjen-ne-pushtet-do-te-ndaloj-thirrjen-e-ezanit-ne-republiken-e-maqedonise-se-veriut%2F

Next Post

Hisen Xhemaili : Natyra është ajo çka i jep jetë dhe kuptim jetës së njeriut

Sot  në rrjedhën e Lumit të Shpejtë në atarin e fshatit  Xhermë pamë nga afër aktivitetin e mbjelljesë së fidaneve të bagremeve në pjesët erozve të lumit! Pyjet Kombëtare kanë ndërmar një aktivitet për pyllëzimin (mbjelljen e fidaneve) në një sipërfaqe prej  10 hektarë me një sasi prej 30 mijë […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: