Vullnet Murseli, kandidati i vetëm që parasheh ndërtimin e teleferikut për Kodrën e Diellit

vull

Kandidati i ASH-AAA për Komunën e Tetovës, Vullnet Murseli, është kandidati i vetëm që në programin e tij parasheh ndërtimin e teleferikut për Kodrën e Diellit. Në emisionin “Debat” në Kallxo drejtuar nga Jeta Xhara, ai paralajmëroi edhe plan të ri urbanistik për Kodrën e Diellit dhe investime në infrastrukturë. “Me ardhjen time në krye të komunës ne do të punojmë për të sjellë planin urbanistik për Kodrën e Diellit. Por gjithsesi prioritet do ti jepet ndërtimit të teleferikut Lisec-Kodra e Diellit dhe atë e kam në programin tim. Do të kushtojë 20 miljon që do të sigurohen përmes IPA fondeve”, tha Murseli.

Next Post

Sadi Bexheti tregon projektet për Tetovën

Sonte në debate zgjedhore në TV21, po diskutohet për Komunën e Tetovës. Kandidati i PDSH-së, Sadi Bexheti kërkon votën e qytetarëve për të udhëhequr me Tetovën 2021-2025. Bexheti shpalosi programin e tij 4 vjeçar. Thotë se ka premtuar pak për Tetovën pasi që siç shprehet është me këmbë në tokë. […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: