Vullnet Murseli viziton Pikat e Vaksinimit

vull

Mëngjesin e sotëm vizitova Pikat e Vaksinimit tek ndërtesa e ish – Shtëpisë së Armatës dhe tek Pallati i Kulturës.

Nga afër pashë kushtet dhe ambientin e ftohtë, ku personeli mjeksorë kryen vaksinimin e qytetarëve.

Edhe pak ditë kanë mbetur deri te ndryshimi dhe Tetova do të jetë në vendin e merituar! Të gjithë të punësuarit do të çlirohen, do të fitojnë kushtet dhe statusin që meritojnë. Ata janë heronjtë tanë dhe si të tillë do të trajtohen. Vaksinohuni të gjithë që t’i kthehemi jetës normale si para pandemisë! Sfidat e tjera do ti kalojmë bashkë.

Next Post

Zv/ministri Bekim Rexhepi do ta udhëheq komisionin për rrugën Tetovë-Prizren

Si rrjedhë e Memorandumeve për bashkëpunin të nënshkruara nga ana e Qeverisë të Republikës të Maqedosnisë të Veriut dhe Qeverisë të Republikës të Kosovës në lidhje me studimin fizibilit për rrugën Prizren-Tetovë dhe për e tampon zonës Blacë, u formua Komisioni nga ana e Qeverisë së RMV. Si kryetar i […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: