Next Post

SMS porosi e Gruevskit për rastin “Monstra” :  I bie që “shiptarkat” mund të mbajnë  tenka në shtëpi, e policia mos ju bëjë asgjë!

Seanca dëgjimore e ditës së sotme për çështjen “Monstra”  vazhdoi të lexonte mesazhe SMS dhe transkriptime nga bisedat telefonike që kishin të bënin me vrasjen pesë herë që ndodhi në Liqenin e Smilkovskit. Gjykatësi Ognen Stavrev lexoi gjithashtu disa mesazhe nga ish-kryeministri Nikolla Gruevski. – BDI po përhap gënjeshtra nga […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: