Xhaferi nga Struga: Përmes drejtimit të institucioneve treguam se jemi model për të tjerët, koha për “Kryeministër Shqiptar”

Kohanews Admin

Para struganëve sot bartësi i listës Talat Xhaferi ka shpalosur konceptin e BDI dhe programin për këto zgjedhje të parakohëshme parlamentare. Xhaferi para struganëve ka thënë se ndihet shumë i privilegjuar që drejton këtë proces dhe është bartës listen ë këtë zonë, raporton Zhurnal.mk.

“Ndihem krenar që në këto zgjedhje t’i prijë listës që përbëhet nga profesionist të ndryshëm nga qytete të ndryshme, të dashur strugan kjo është vrazhda e frymës që për këto 12 ditë fushatë kam kaluar të gjitha vendet nga Prespa deri këtu nga secili vendbanim në mbështetje të idealit të liderit tonë Ali Ahmeti për kryeministrin e parë shqiptarë duke u bazuar në përcaktimet në vazhdimësi përmes ministrive përkatëse e parlamentit që ende e drejtoj, përmes komunave model të cilat vërtetuan se shqiptarët janë të gatshëm të menaxhojnë me institucionet më të rëndësishme në vend, ndihem i respektuar që kam mundësinë në këtë fushatë si bartës i saj”, ka thënë mes tjerave Xhaferi në Strugë, raporton Zhurnal.mk.

Next Post

Kandidati për deputet nga “TASH është koha”, Hysni Ismaili u takua anëtarët e Kryesisë së Shoqatës së Shkrimtarëve OENEUM – Tetovë

Sot në ambientin e Mullirit të Vjetër në Tetovë, Ministri i Kulturës Hysni Ismaili dhe kandidati për deputet z. Adnan Neziri dhe përfaqësues të tjerë, për t’u njohur me aktivitetet kulturore u takuan me anëtarët e Kryesisë së Shoqatës së Shkrimtarëve OENEUM – Tetovë, ku mes tjerave nga ana e […]

Subscribe US Now