Xhaferi: Shqiptarët vendosin për censusin dhe presidentin, me 05 Maj të votojmë masovikisht

vull

Kryetari I Parlamentit të Maqedonisë Talat Xhaferi I cili ishte mysafirë në C;ik Plus në TV 21 theksoi se votat e shqiptarëve janë vendimtarë për censusin dhe për zgjedhjen e kandidatit për presidentit. Ai mes tjerash iu bbëri thirrje të gjithë qytetarëve që masovikisht të dalin dhe të votojnë me 5 maj.

“Në këtë situatë shqiptarët vendosin edhe për censusin edhe për kandidatin dhe mirë është të kuptohet se shqiptarët janë vendimtarë. Qytetarët duhet të dalin të shfrytëzojnë të drejtën e tyre, konform përcaktimeve të kandidatëve që dalin para qytetarëve, qytetarët duhet të vendosin për cilin kahje do të përcaktohen”, theksoi Xhaferri.

Next Post

Elezi: Indikatorët makroekonomik dhe institucionet ndërkombëtare vërtetojnë se ekonomia shkon përpara

Indikatorët makroekonomik tregojnë se ekonomia shkon përpara, në kushte kur në nivel global bëhet sfidë për tarifat doganore, ekonomia jonë po shënon një rritje në industri dhe eksport, kështu thekson zv.ministrja e financave Shiret Elezi. “Prodhimi industrial ka rritje prej 10% në dy muajt e parë të vitit, sipas të […]

Subscribe US Now